Як відновити сирокопчену ковбасу?

Для початку добре промийте ковбасу під проточною прохолодною водою. Липка плівка піде досить швидко, а неприємного запаху не залишиться. Таку ковбасу можна обсмажити на сковороді разом із макаронами чи яйцями чи додати у тушковану капусту. Тут головне – термічно її обробити.

0:413:01Suggested clip 42 secondsЯК РЕАНІМУВАТИ СТАРІ КОЛБАСИ? МАЛЕНЬКІ …YouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

4 місяці Так, в морозилці зберігати ковбасу можна, можливо. Але при цьому термін далеко не тривалий. Для копченої та в'яленої він становить 3-4 місяці, а для вареної – не більше 30 днів. Смак домашньої, кров'яної та ліверної після заморожування досить сильно змінюється.

loading
×