Як відрізнити добрі сосиски?

Сосиску або сардельку можна попросити розрізати. Якщо ви бачите однорідну м'ясну масу сірувато-рожевого кольору – добре. Погано, якщо консистенція м'якоті пухка. Колір зрізу сардельки має бути рожевим або світло-рожевим, а м'ясна маса може бути трохи пористою.

У сосисок категорії А частка м'язової тканини у складі повинна бути понад 60%. У продукту категорії Б – від 40% до 60%. «Категорія говорить про харчову цінність продукту, тому що м'язова тканина є найбільш цінною для нашого харчування складовою м'яса.

Регулярні дослідження свідчать, що сосиски «Молочні» рік у рік загалом стають якіснішими і безпечними. Перестали зустрічатися перевищення антибіотиків і небезпечні бактерії. Маркування в частині складу тепер достовірніше, ніж раніше. Крім того, сосиски за 5 років досліджень стали смачнішими!

loading
×