Як використовувати пергу з лікувальною метою?

Як приймати пергу Для профілактики хвороб та підтримки тонусу достатньо половини чайної ложки. Запивати не варто, краще поступово розсмоктувати гранули, насолоджуючись пряним ароматом. Смак перги чимось нагадує житній хліб, трохи приправлений медом. Він однозначно приємний і не відразливий, з кислинкою.

Пергу розсмоктують у роті як льодяник, не запиваючи. Оскільки вона має сильні стимулюючі властивості, не можна вживати її у вечірній та нічний час. Оптимальне дозування препарату для профілактики становить 10-15 г. Можна приймати його за 1 год.

Бджолина перга має й певні протипоказання. Її не варто приймати людям з онкологічними захворюваннями та при тяжкій стадії діабету, при кровотечах, порушеннях у роботі щитовидної залози, а також усім, у кого є індивідуальна нестерпність продуктів бджільництва.

Приймати пергу потрібно натщесерце, за 15 хв. до їжі. При гепатиті беруть композицію з медом, по 1 чайн. ложці 3 десь у день, через 1 год після їди.

loading
×