Як вино з концентрату?

Налийте концентрований сік у ферментаційну судину. Для кріплених вин додайте 1,5 кг цукру (розчиненого у теплій воді). Додайте теплу воду (22-25 °C) в об'ємі, що дорівнює 23 літрам (готова кількість) вина на виході буде 20-22 літри). Ретельно перемішайте.Oct 2, 2018

Що це таке – концентрат вина? Концентрований винний продукт – це так званий «виноградний мед» або концентроване сусло, яке може виходити шляхом випарювання натурального соку свіжого винограду під вакуумом.

Як роблять «вино з порошку» У північних регіонах, де немає можливості виростити виноград, вино виготовляють у такий спосіб: Придбають порошкоподібний виноградний концентрат. Розбавляють з водою, отримуючи відновлений виноградний сік. Із соку роблять сусло, яке в процесі бродіння перетворюється на вино.

У каструлю вилити сік, додати цукор, дріжджі. Перемішати. Як тільки цукор та дріжджі розчиняться, перелити в сулію і натягнути гумову рукавичку. Через пару днів рукавичка почне здутися – це означає, що почався процес бродіння, і вино в процесі дозрівання.

loading
×