Як визначити готовність браги за Гідрозатвором?

0:432:00Suggested clip 52 secondsОзнаки готовності цукрової браги. Як визначити … – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Тому, при перевірці готовності браги можна піднести запалений сірник до поверхні напою, і якщо вона продовжить своє горіння, значить процес бродіння закінчено і брагу можна виливати в самогонний апарат для одержання алкоголю. Якщо ж полум'я поступово почне гаснути, значить процес бродіння досі йде.

У готовій бразі повинен бути цукор, тому за смаком вона буде гіркуватою. Це ще один об'єктивний критерій визначення готовності. Якщо суміш має солодкий чи кислуватий смак, то цукор до кінця ще не добродив. Якщо Брага продовжує булькати, то просто зачекайте ще від одного до кількох днів.

loading
×