Як вперше використати сковороду з мармуровим покриттям?

Сковороді з мармуровим покриттям не потрібний особливий догляд. Перед першим застосуванням її не потрібно прожарювати, досить просто вимити та висушити. Потім капнути олії на дно сковороди і розтерти, залишки прибрати паперовою серветкою.Aug 3, 2015

Насамперед після покупки слід підготувати мармурову сковороду для першого використання. Рекомендується вимити її, витерти рушником і крапнути трохи олії у внутрішню частину. Потім потрібно розподілити його та прибрати залишки паперовим рушником. Таку процедуру можна робити періодично.

Сковорідки з мармуровим покриттям менш вибагливі у догляді, ніж тефлонові, але теж мають правила експлуатації: покриттю не можна стукати – від цього утворюються мікротріщини; при приготуванні їжі краще не користуватися гострими металевими предметами: вилками, ножами тощо.

Перед першим використанням добре вимийте посуд із миючим засобом, витріть насухо. Потім злегка змастіть поверхню маслом або жиром – це підготує антипригарне покриття до використанню. Якщо на посуді є стікери та наклейки, видаліть їх, змочивши теплою водою і акуратно протерши м'якою стороною губки.

loading
×