Як вживати крабове м'ясо?

Варене та консервоване м'ясо краба можна вживати у їжу, як закуску, без потреби гарніру. Також цей продукт додають у другі страви, супи та овочеві салати. М'ясо Краба відмінно поєднується з рисом, різноманітними соусами, яйцями та продуктами моря.

Крабове м'ясо (Сурімі) готове до вживання, не вимагає термічної обробки.

М'ясо краба – Це корисний і багатий на вітаміни і мікроелементи делікатес. Найбільше в крабовому м'ясі міститься йоду та вітамінів групи В, а також кальцію та магнію.

Щодо питання, як часто можна їсти крабове м'ясо, дієтологи сходяться на думці, що, як і інші морепродукти, краба достатньо вживати 1 раз на тиждень або 2 рази на кілька тижнів, доповнюючи раціон свіжою рибою 2-3 рази на тиждень і сезонними овочами.

loading
×