Як загустити варення лимонною кислотою?

Спосіб приготування:

  1. Якщо в варення є цілі ягоди або великі шматочки фруктів, перетріть їх через сито або подрібніть за допомогою блендера.
  2. Крохмаль залийте водою та розмішайте.
  3. Варення підігрійте на повільному вогні. …
  4. Додайте|добавляйте| розчинений кукурудзяний крохмаль. …
  5. У міру остигання варення буде помітно густіти.

23 Jul 2021

Зазвичай лимонну кислоту додають до готового варенням і готують ще 1-2 хвилини при безперервному помішуванні, а потім розливають по банкам. Лимонну кислоту можна, можливо додати у воду, якою заливають фрукти для варення – таким чином вони не втратять свій гарний колір.

Лимон прибере зайву насолоду з полуничного, малинового, вишневого, чорничного варення. По-друге, лимон – натуральний консервант, який захистить варення від плісняви. А ще лимон кладуть для того, щоб зберегти яскравий колір варення. Частку лимона можна додати до банку, а можна зварити варення з лимонною цедрою.

loading
×