19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як закоптити грудинку?
КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
- Крок 1. …
- Спеції, часник, лаврушку, перець, сіль опускаємо у воду та доводимо розсіл до кипіння. …
- Потім грудинку дістаємо із розсолу. …
- Засипаємо тирсу в коптильню приблизно 1 жменю. …
- Ставимо коптильню на максимальний вогонь, через 10 хвилин вогонь зменшуємо до помірного.
27 Feb 2016
Засолювання грудинки перед копченням займе близько 18 годин.Рецепт маринаду для копченої грудинки:
- 3-4 столові ложки солі,
- 1 ст. л. цукру,
- 5 лаврових листків,
- 10 горошин чорного перцю
- 5 горошин запашного перцю.
- Для пряного аромату додаємо 0,5 чайної ложки коріандру у зернах.
16 грудня 2020
Підготуйте коптильню – застеліть дно фольгою для жиру, насипте тирсу (підійдуть вільхові) і встановіть ґрати. Покладіть на ґрати м'ясо, закрийте кришку та коптить протягом 50 хвилин. Приблизно всередині процесу один раз відкрийте кришку і випустіть дим. Готове м'ясо вийміть із коптильні, наріжте і подайте на стіл.