Як закрити пляшку з вином?

Найбільш оптимальним способом надовго зберегти вино у відкритій пляшці – це закупорити його назад і поставити в холодильник, де вино буде захищено від впливу тепла, світла та кисню. Саме ці три компоненти не дають дожити вину наступного дня, і перетворює його на жахливий напій.

Коли вода закипить, тримаємо в окропі 5-10 хвилин винні пробки, потім виймаємо розм'якшену пробку. Вкладаємо в отвір пластмасового укупора та закупорюємо скляні пляшки. Закупорювання винних пляшок, відбувається дуже швидко і легко. Операція закупорювання триває кілька секунд.

Найголовніше: температура для оптимального зберігання будь-якого вина має становити 10–14 градусів. Звичайно, найкраще зберігаються відкриті пляшки у спеціальній винній шафі. Але якщо у вашому розпорядженні лише холодильник, зберігати відкриту пляшку необхідно у найтеплішому його відділенні.

loading
×