Як замаринувати цибулю в оцті з цукром?

3 тижні Поради щодо зберігання маринованої цибулі Правильно підготовлений цибуля можна, можливо зберігати у холодильнику без шкоди для смаку 2-3 тижні. Звичайно, ємність має бути щільно закрита, а цибуля весь занурений у маринад. Перед вживанням рідину злити через ситечко.

Маринований цибуля, так само як і свіжий ріпчастий цибуля, має корисні властивості. Регулярне вживання маринованого цибулі у їжу сприяє нормалізації функцій травлення, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, надає противірусну та протимікробну дію.

Цибуля нашаткувати кільцями (чим тонше, тим краще). Змішати воду, оцет, сіль, цукор та перець. Перемішати, щоб цукор та сіль повністю розчинилися. Укласти цибуля в банку, залити одержаним маринадом.

loading
×