Як заморозити капкейки?
Їх можна покласти в герметичний контейнер та заморозити. Так ви значно продовжите термін зберігання улюбленого десерту. При цьому наявність крему, варення або іншої начинки всередині ролі не відіграє.
Маффіни, скони, булочки та іншу дрібницю цілком; пироги, кекси і хліб ріжу скибочками, пакети і морозилку. Можна заморожувати великі вироби також цілком, але в цьому випадку їх доведеться повністю і розморожувати, мені ж зручніше діставати по парі шматочків хліба на обід або розігрівати на сніданок один мафін.
Всю випічку розморожую при кімнатній температурі, за кілька годин повністю розморожується, час ніколи точно не засікала. Якщо на сніданок – увечері дістаю та залишаю на ніч на столі у пакеті або в контейнері. Якщо вам на вечір треба – можна з ранку витягнути.
Кондитерські вироби, такі як торти, капкейки, кейк-попси необхідно зберігати ТІЛЬКИ (ВИКЛЮЧНО) У ХОЛОДИЛЬНИКУ (не в машині, не на балконі, не під столом у ресторані) при температурі +2+4 градуси 72 години. Зміна умов зберігання може значно вплинути на смак, структуру та зовнішній вигляд виробів.