Як заморозити лід?
Для отримання прозорого льоду слід попередньо підготувати соляний розчин (воду з сіллю, яка не замерзатиме при температурі -2 градуси). У ємність з таким розчином (максимально остудженим у морозилці) слід покласти форму з водою для льоду. Через 24 години ви отримаєте чудовий прозорий лід.
Розлити воду в формизверху обтягнути харчовою плівкою (бажано) і поставити в морозильну камеру. Якщо спеціальних форм немає, їх можна замінити одноразовими стаканчиками або денцями від пластикових пляшок. Щоб було простіше додавати кубики льоду у келих, раджу наливати воду шаром не вище 5-6 см.
Крок перший: налийте гарячу воду у форму для заморожування. Головне – не шкодувати води, як показано на кадрі з відео. Крок другий: після того, як всі поглиблення заповнені водою до країв, акуратно віднесіть піддон в морозилку. Скотт запевняє, вже буквально за хвилину результат вас здивує.