Як запекти в духовці сирники?

Викласти сир у глибоку миску, вбити сирі яйця, перемішати, додати цукор та погашену оцтом соду. Додати в тісто дрібку солі та ванільний цукор, знову до однорідності перемішати. Замішувати тісто, поступово підсипаючи борошно, що просіює, до загусання маси. Додати|добавляти| в тісто терту цедру лимона, перемішати.

Щоб сирники не прилипали до рук, Необхідно віджати попередньо сир у марлі або купити нежирний сир. Сир високої жирності, ймовірно, буде липнути до рукам та прилипати до сковорідки. Приготувати сирники з такого сиру, щоб вони не розтікалися на сковорідці, дуже складно.

Що робити, якщо випічка прилипає до папері

  1. змастити пергамент олією і трохи присипати борошном;
  2. вибирати папір від перевіреного виробника;
  3. якщо пергамент покритий шаром силікону, тісто слід викладати саме на цей бік паперу.
loading
×