Як запустити ресторан?

Ця сума безпосередньо залежатиме від усіх вищезгаданих пунктів, а саме: вибору концепції, локації, витрат на пошук персоналу, вартості оформлення документації та ін. Вартість відкриття ресторану може починатися від 8-10 млн рублів і сягати нескінченності.

Як відкрити ресторан у 2022?

  1. Вибір концепції ресторану
  2. Складання бізнес-плану ресторану
  3. Збір документів для відкриття ресторану
  4. Вибір приміщення під ресторан
  5. Вибір дизайну інтер'єру та екстер'єру ресторану
  6. Вибір обладнання для ресторану
  7. Встановіть систему автоматизації для ресторану
  8. Підбір персоналу в ресторан

Річний обіг ресторану, відкритого у правильному місці та за правильною концепцією, може становити понад $1 млн, а прибуток – близько 30%. Не дивно, що кількість охочих відкрити свій заклад, незважаючи на економічні катаклізми та мінливі смаки публіки, не зменшується.

loading
×