Як засмажити бар?

Перевертати барабульку можна всього один раз, тому що вона риба тендітна. Після смаження її потрібно викласти на тарілку з паперовим рушником, щоб позбавити зайвого жиру. І все, і їжте собі на здоров'я. Найсмачніше барабульку є зі свіжим або малосольним огірочком.

Щоб почистити рибку вручну, потрібно помістити її під струмінь води і швидко провести пальцем по рибі. Якщо ви не хочете забруднити руки, можна впоратися з лускою за допомогою ножа. Потрошити і чистити барабульку не обов'язково. Усередині неї немає жовчі, тому після приготування не з'явиться гіркуватий присмак.

У її м'якоті міститься велика кількість висококалорійного білка, що легко засвоюється. Також високо в ній кількість магнію, фосфору та вітамінів групи В. У 100 г барабульки присутній 0,8 г жиру та 5 г білка. Фахівці говорять про високі поживні властивості барабульки.

loading
×