Як засмажити заморожені кільця кальмарів?

Сковороду ставимо на сильний вогонь. Кільця кальмарів обмочуємо в кляр і кладемо в киплячу олію. Обсмажувати кальмарів по 1-2 хвилини з кожного боку, після чого викладаємо кільця на паперовий рушник, щоб увібрати надлишки олії. Кільця кальмара, смажені в кляр готові.

Мешканці Середземномор'я знають, як правильно чистити кальмари, заморожені або свіжі: спочатку їх слід розморозити при кімнатній температурі або в холодильнику, потім залити на одну хвилину окропом (за цей час шкірка згорнеться), злити окріп і помістити кальмари у холодну воду.

3 хвилини Смажити кільця кальмара у великій кількості розпеченої олії 2-3 хвилини.

Якщо ви купили неочищених молюсків, то після видалення нутрощів, швидко зняти плівки допоможе короткочасне занурення в окріп: Для цього в каструлі закип'ятіть воду, додайте сіль та спеції до смаку. За допомогою кулінарних щипців по черзі опускайте кальмари на 5-10 секунд.

loading
×