19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як засолити обріз сьомги швидко?
Залишаємо м'ясо лосося просолюватися в холодильнику на 12 годин, я ставлю на ніч. Сіль витягне з риби залишки зайвої рідини, її буде зовсім небагато, тож цю рідину потрібно буде злити, коли риба просолиться. Ось тепер наша рибка готова.
Рибу потрібно натирати сіллю з усіх боків, і шкіру також. Коли все готове, лосось можна перекласти на деко або в герметичну ємність, щільно накрити харчовою плівкою, щоб вона притискала рибу, та прибрати в холодильник. Процес посолу займає щонайменше 12 годин, але найкращий результат буде за добу.
Спосіб приготування
- Посудину підпилюємо сумішшю солі та цукру.
- Викладаємо 1 шар рибних шматочків.
- Посипаємо сіллю та цукром.
- Викладаємо другий шар.
- Знову солимо. Так до закінчення риби та солі.
- Зверху посудини прикриваємо кришкою та в холодильник. Така риба просолюється за добу.