Як засолити обріз сьомги швидко?

Залишаємо м'ясо лосося просолюватися в холодильнику на 12 годин, я ставлю на ніч. Сіль витягне з риби залишки зайвої рідини, її буде зовсім небагато, тож цю рідину потрібно буде злити, коли риба просолиться. Ось тепер наша рибка готова.

Рибу потрібно натирати сіллю з усіх боків, і шкіру також. Коли все готове, лосось можна перекласти на деко або в герметичну ємність, щільно накрити харчовою плівкою, щоб вона притискала рибу, та прибрати в холодильник. Процес посолу займає щонайменше 12 годин, але найкращий результат буде за добу.

Спосіб приготування

  1. Посудину підпилюємо сумішшю солі та цукру.
  2. Викладаємо 1 шар рибних шматочків.
  3. Посипаємо сіллю та цукром.
  4. Викладаємо другий шар.
  5. Знову солимо. Так до закінчення риби та солі.
  6. Зверху посудини прикриваємо кришкою та в холодильник. Така риба просолюється за добу.
loading
×