19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як засолити свинячу ногу для копчення?
На 0,5 л розсолу ми беремо 28 грам кухонної солі та 28 грам солі нітритної. Добре розмішуємо розсіл. Вкладаємо кермо у ємність, у якій будемо солити м'ясний продукт і заливаємо підготовленим розсолом. Солити рульку будемо у холодильнику протягом двох діб.
Для збереження соковитості та аромату найкраще приготувати кермо свинячу в духовці в рукаві або фользі. рульки свинячий на кістки в духовці
Інгредієнти для приготування запеченої свинини рульки | |
---|---|
Рулька свиняча | 800 грам – 1 кг |
Часник | 3-4 зубчики |
Гірчиця | 1 столова ложка без гірки |
Сіль | за смаком (приблизно 1 чайна ложка) |
Не забудьте встановити піддон для збирання жиру. Час копчення – 40-45 хвилин. Потім пропарте рульки ще протягом години, періодично відкриваючи кришку і поливаючи їх тонким струмком води. Потім вийміть страву з коптильні та остудіть перед подачею на стіл.