Як засолити свинячу ногу для копчення?

На 0,5 л розсолу ми беремо 28 грам кухонної солі та 28 грам солі нітритної. Добре розмішуємо розсіл. Вкладаємо кермо у ємність, у якій будемо солити м'ясний продукт і заливаємо підготовленим розсолом. Солити рульку будемо у холодильнику протягом двох діб.

Для збереження соковитості та аромату найкраще приготувати кермо свинячу в духовці в рукаві або фользі. рульки свинячий на кістки в духовці

Інгредієнти для приготування запеченої свинини рульки
Рулька свиняча800 грам – 1 кг
Часник3-4 зубчики
Гірчиця1 столова ложка без гірки
Сільза смаком (приблизно 1 чайна ложка)

Не забудьте встановити піддон для збирання жиру. Час копчення – 40-45 хвилин. Потім пропарте рульки ще протягом години, періодично відкриваючи кришку і поливаючи їх тонким струмком води. Потім вийміть страву з коптильні та остудіть перед подачею на стіл.

loading
×