Як зберегти багато молока?

Щоб молоко довше зберігалося у холодильнику, перелийте його в емальовану або глиняну ємність. Після цього щільно закрийте посуд кришкою, щоб мінімізувати контакт молока з бактеріями, що містяться в повітрі. Вибирайте посуд із гладкою, позбавленою дефектів внутрішньою поверхнею.Jul 31, 2018

Щоб ще довше зберігалося кип'ячене молоко, Перед тим, як його кип'ятити, потрібно додати невелику кількість цукру. Дрібка солі, додана в молоко при кип'ятінні, також захистить його від скисання. Якщо ви хочете, щоб молоко довго не псувалося, при кип'ятінні можна додати до нього невелику кількість соди.

Молоко – це швидкопсувний продукт через те, що є чудовим живильним середовищем для розмноження мікробів. Тому його необхідно зберігати тільки в умовах холодильника в тарі, що герметично закривається, – пляшці або банку з щільною кришкою.

При кімнатній температурі молоко може зберігатися після розтину не більше 10 годин, потім поступово скисає. Щоб збільшити тривалість зберігання напою до 18 години, його можна, можливо прокип'ятити.

loading
×