Як зберегти кип'ячене молоко?

Пастеризоване та кип'ячене молоко, вершки за температури +4 +8 С можна зберігати до трьох діб, і трохи довше при температурі від 0 до +6°С.

прокип'ятити. Продовження терміну придатності – до 4 діб, а якщо у холодильнику – До 14 діб. Основна перевага кип'ятіння в тому, що воно вбиває шкідливі мікроорганізми, які можуть бути в сирому молоці.

Якщо воно згорнулося, продукт прокис і продовжувати кип'ятіння не варто. Таке молоко можна використовувати тільки для смаження млинців та оладок. Якщо ж згортання не відбулося, додайте в окріп залишок молоко. Щоб воно не втекло, покладіть на дно перевернуте блюдце.

loading
×