Як зберігати білий чай?

Світлі улуни живуть близько року, а темні – до двох років. Чорний чай (він же червоний за китайською термінологією) також зберігається до двох років, а далі втрачає свої смакові якості. Пуер, як і білий чай, покращується в процесі витримки: шу пуери зберігаються до 10 років, шен пуери – чим довше, тим краще.

Зелені та жовті чаї необхідно зберігати у холодильнику. В ідеалі температура зберігання цих чаїв має бути мінус вісімнадцять градусів. Нічого страшного, якщо у морозильній камері вашого холодильника трохи тепліше.

Температура зберігання чаю Усе як з більшістю продуктів харчування. У чаї теж можуть завестися шкідливі бактерії та мікроорганізми. Тому максимально прохолодне місце, а для ніжних білих та зелених чаїв. холодильник (При температурі -16°C і обов'язково у вакуумному пакуванні з харчового триплексного пластику).

loading
×