Як зберігати чорнослив на зиму?

Скляні банки – надійно захищають сухофрукти від вологи, комах та сторонніх ароматів. Ідеально підходять для зберігання різноманітних продуктів. Керамічні ємності – мають характеристики скляних банок, оснащені кришками із ущільнювачами.

Спочатку потрібно дати плодам дійти до ступеня зрілості за умов кімнатної температури, потім потрібно витримати їх протягом 15 годин при 0 ° С в холодильному пристрої, і лише після цього відправити в місце, температура якого буде від 2 до 5 ° С. В такому випадку сливи залишаться якісними протягом 3 тижнів.

У готовому перекусі міститься багато корисних макроелементів: калій, магній, залізо, фосфор, цинк та інших., і навіть вітаміни B, E, C, PP. Антиоксиданти у складі чорносливу перешкоджають виникненню серцево-судинних захворювань, знижують рівень поганого холестерину.

loading
×