Як зберігати фігурки з глазурі?

Ідеальна температура для зберігання фігурок становить +15… +21°C. Якщо температурний режим вищий, то какао-масло поступово танутиме. Якщо після цього температура знову знизиться, на поверхні шоколаду з'явиться білий наліт.

Глазуровані вироби не бажано зберігати в холодильнику, А перед тим, як відправити на зберігання, потрібно перевірити, щоб глазур повністю просохла.

Глазур нагрівати та використовувати можна, можливо декілька разів. Усі надлишки глазурі можна зберігатиа потім використовувати. Якість її не загубиться при зберіганні.

Зберігання шоколаду та шоколадної глазурі Терміни зберігання шоколаду та глазурі нічим не відрізняються – якщо вони без добавок, то зберігаються 6 місяців.

loading
×