Як зберігати клітковину?

Термін придатності: 12 місяців при t не вище за плюс 25°С. Умови зберігання: зберігати при температурі від -25°С до +25°С та відносній вологості повітря не більше (80±5)%. Після розтину продукт зберігати у закритому вигляді.Nov 9, 2018

18 місяців На продукцію Сибірська клітковина термін придатності становить 12-18 місяців. Термін придатності залежить від умов зберігання: невисока вологість і герметичність упаковки – 2 фактори, що впливають на збереження продукту. Зіпсований продукт легко визначити за специфічним гірким запахом.

Підвищений зміст клітковини у раціоні протипоказано людям із хронічними захворюваннями кишечника, діареєю, метеоризмом, харчовою алергією.

Клітковину приймають у сухому вигляді до або в процесі їжі, запиваючи водою чи іншим напоєм. Середнє разове дозування БАД – 1-2 ч. л. Одним словом, якщо ви хочете схуднути, приймайте по 4-6 год.

loading
×