Як зберігати Копчену Сьомгу?

Оптимальний варіант, що виключає контакт із повітрям – вакуумний пакет. 2. Відповідна температура. Рибу холодного копчення краще зберігати в інтервалі між 0 і +5 градусами, а рибу гарячого копчення слід зберігати при температурі між -2 і +2 градусами.27 Aug 2020

72 годин Для риби гарячого копчення термін придатності у звичайному відділі холодильника становить 2 доби, при зберіганні при температурі від -2 до +2°C термін збільшено до 72 годин. Заморожування риби гарячого копчення при температурі -18 ° C збільшує термін зберігання до 30 діб.

Відразу треба зазначити, що охолоджувати в морозилці можна тільки продукт свіжого копчення. Загальний термін зберігання за температури до -20 градусів становить 80-90 днів. За більш низької температури тримати морепродукт не можна, повторно заморожувати також заборонено.

При температурі не нижче 6 градусів вона може зберігатися так само довго, як і в холодильнику. Помістити її можна в картонну коробку або ящик. Дно тари рекомендується застелити гофрованим папером чи газетою. Ще один варіант, як зберігати копчену нежирну рибу – Підвісити її на нитку або волосінь.

loading
×