Як зберігати паштет із печінки?

Продовжити термін зберігання можна, якщо розфасувати паштет по вакуумним пакетам порційно та зберігати у тих самих умовах до 14 днів. Також домашній паштет можна, можливо зберігати у морозилці. Для цього перекладіть його у вакуумні пакети або контейнери із щільною кришкою. За таких умов продукт можна зберігати до 6 місяців.

5 днів Якщо ви приготували паштет самі, термін зберігання в холодильнику – До 5 днів. У морозилці паштет зберігається до 6 місяців.

Так, цей продукт можна заморожувати. Але важливо зробити це правильно. Якщо хочете заморозити паштет з печінки (курячої, свинячої, яловичої), грибів або будь-який інший вид, потрібно дотриматися кількох правил, щоб запобігти опіку від морозильної камери і максимально зберегти первісний смак і текстуру.

loading
×