Як зберігати сир Ламбер у холодильнику?

Щоб сир не сох або не плісняв, ідеально зберігати його у двох упаковках: спочатку загорнути його в кальку, пергамент або харчову плівку, а потім у поліетиленовий пакет або помістити у сирницю з кришкою.

Тверді та напівтверді (розфасовані) сири зазвичай зберігаються 15 діб при температурі від +2 до +8 ° C і при вологості 90%, але бувають винятки: маасдам, російський, гауда, Ламбер – До 120 діб; пармезан – до шести місяців; голландська – до 120 діб.

Закрита упаковка сиру Ламбер має тривалий термін придатності – близько 9 місяців. Відкритий сир зберігати з холодильником при 0+6 градусів. На мій досвід відкритий відмінно зберігається до 2 тижнів, довше просто не виходило зберігати.

loading
×