Як зберігати свіжу чіабатту?

Але є можливість продовжити цей період свіжості, для цього варто заморозити чіабатту. Коли вона охолоне після приготування, її рекомендують перекласти в пакет, щільно загорнути, після чого вже покласти в морозилку. Якщо такий італійський хліб потім розмрозити, він зберігає свій чудовий смак.

Чіабатта зберігається близько п'яти днів (перевірено!), загорнута у лляний рушник та пакет.

– За складом чіабатта не відрізняється від звичайного хлібаОсі: борошно, вода, сіль, дріжджі пресовані. Однак вся «родзинка» криється в технології приготування – це і певний заміс тесту, і обробка, випікання. Для вимішування чіабатти ми придбали спеціальну тістомісильну машину.

Хліб довше збережеться, якщо покласти його в хлібницю, попередньо загорнутий в полотняний мішечок. Можна, можливо зберігати хліб у целофановому пакеті, але тоді варто проробити кілька дірочок, щоб виріб не «задихнувся». Використовуйте правило – для нової булки хлібановий целофановий пакет.

loading
×