Як зберігати урбеч із кокосу?
Зберігати урбеч можна до +20 у темному місці. Консистенція: Якщо урбеч зберігати в холодильники, маса буде твердою. Ложкою тільки вийде від колупати крихти.Aug 29, 2017
12 міс. Термін зберігання сирого урбеча від 8 до 12 міс. – Залежить від сорту продукту. Зберігати урбеч рекомендуємо у темному та прохолодному місці до 20°C або холодильнику. Банк повинен бути щільно закритий.
Зберігати у сухому прохолодному місці при температурі не більше 24°С. Після відкриття банки термін зберігання не більше 6 місяців у сухому прохолодному місці при температурі не вище 24°С. Термін придатності – 12 місяців.
Перед вживанням урбеч краще перемішати ложечкою. Купити кокосовий урбеч можна на спеціальних ярмарках або в магазинах та лавках здорового харчування. Їдять пасту з м'якоті тропічного горіха у чистому вигляді, а ще додають у десерти та смузі, каші та йогурти, випічку.