Як збити білки?

Спочатку білки слід збивати віночком на повільній швидкості протягом 2 хвилин, доки не утворюється жовта піна. Якщо білків більше двох, то збивати треба довше. Потім перейдіть на середню швидкість і збивайте ще хвилину, і нарешті, продовжити збивання на максимальній швидкості до потрібної стадії.15 Apr 2012

збивати білки потрібно в одному напрямку, щоб вони не опали; додавати сіль, кислоту та цукор потрібно в такому ж порядку, як і при збиванні міксером; для збивання вручну ми рекомендуємо брати цукрову пудру. збивати білки, Доки не розчиниться цукор, у вас втомиться рука.

Щоб збити білки без міксера, можна взяти віночок, вилку або занурювальний блендер.Як зробити безе без міксера

  • Відокремте білки від жовтків і починайте їх збивати. …
  • Через деякий час повинні сформуватись м'які піки, які ще не тримають форму. …
  • Потім густа маса починає блищати.

7 жовтня 2021

Помістити охолоджені білки в миску та збивати на невеликій швидкості міксера протягом 2 хвилин. Збільшити швидкість міксера та збивати ще 1 хвилину. Збільшити швидкість до найбільшої та збивати до консистенції. Якщо білки ви будете втручати в тісто, мус чи суфле, то збивати треба до м'яких піків.

loading
×