Як збити блендером майонез?

Для приготування домашнього майонезу потрібно використовувати занурювальний блендер. Чому саме занурювальна – причина проста. У стаціонарного блендера ножі розташовані на дні глечика. Коли ви готуєте майонез, то розбиваєте в чашу 1-2 яйця, додаєте ложку гірчиці, приправи.

Традиційний склад Оригінальний рецепт майонезу складається з яєчного жовтка, оцту, олії, солі та цукру. Можна додавати різні інгредієнти для аромату – лимон, гірчицюяка покращує пружність емульсії. У Німеччині та Нідерландах майонез Зазвичай трохи підсолоджують.

5 днів Саме завдяки свіжості продуктів та відсутності в соусі консервантів термін зберігання домашнього майонезу невеликий. А саме, зберігати майонез, приготований на яєчних жовтках домашніх умовах, зазвичай, можна не більше 5 днів. У холодильнику, у закритій тарі. Чим більше жовтків у рецепті, тим коротший термін придатності.

loading
×