19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як збити сметану 20 відсотків?
Жирність сметани має становити не менше 20%;…Його можна зробити за допомогою звичайної ложки без міксера.
- Візьміть 550-600 мл охолодженої сметани, вилийте в друшляк на 4 шари марлі та залиште на 30 хвилин стікати. …
- Склянку цукру 250 г бажано перетерти на кавомолці в цукрову пудру, інакше збивати доведеться довго.
Сметану використовуйте жирністю не менше 25%. Менш жирна зовсім не зб'ється і буде рідкою. Якщо жирність сметани 25%, то крем можна, можливо додати трохи загусника для вершків. А от сметана вищої жирності збивається чудово до густоти.
Щоб загуснути сметанний крем можна використовувати додаткові інгредієнти. Одні з найдоступніших і найпростіших варіантів – борошно або крохмаль. Введіть у крем трохи борошна і обережно, не більше однієї-двох хвилин збивайте міксером. Крохмаль не потрібно попередньо розбавляти водою – відразу додайте його в основу.