Як збити вершки до стійких піків?

Від відсотка жирності залежить час їх збивання: з жирністю 33% збиваються 4 – 7 хвилин, а 10% – від 15 хвилин. Вершки не можна заморожувати у чистому вигляді. Після розморожування структура руйнується, утворюються пластівці.

Коли малюнок на поверхні вершків стає більш стійким і зникає тільки після потряхування або постукування миски, вершки збиті до середніх піків. Продовжуючи збивати вершки, ви отримаєте міцні піки: вершки стають щільними та добре зберігають форму.

М'які, середні та міцні піки при збиванні, що таке?

  1. М'які піки – віночок починає залишати на поверхні вершків або яєчні білки невеликий зникаючий слід.
  2. Середні піки – Малюнок на поверхні вершків або яєчних білків стає більш стійким і зникає тільки після постукування миски.
  3. Міцні піки

Oct 15, 2018

loading
×