Як зменшити гостроту страви?

Тому для нейтралізації прянощів у більшості своїх страв вони використовують лимонну кислоту, оцет або навіть кетчуп. Одна ложка може створити справжнє диво і зробити смак збалансованим. Він та інші підсолоджувачі додають інший відтінок смаку, який може нейтралізувати пряність. 14 жовтня 2018

Спробуйте перебити гострий смак перцю, додавши в їжу пюре зі свіжих томатів, оцет, сік лайма або лимона. Кислоти частково нейтралізують дію капсаїцину – смак страви стане складнішим, але вже не таким гострим.

Найкраще позбутися печіння перцю допомагають: Молоко. Капсаїцин розчинний у жирах, тому розбавляється і вимивається з рота, коли ви п'єте молоко.

Якщо переперчили 7 способів прибрати зайву гостроту з їжі

  1. Додати більше продуктів
  2. Додайте цукор
  3. Приготуйте овочевий салат
  4. Покладіть молочні продукти
  5. Зробіть страву кислішою
  6. Додати злаки або горіхи
  7. Якщо переперчили м'ясо чи фарш

Oct 19, 2022

loading
×