19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як зменшити гостроту страви?
Тому для нейтралізації прянощів у більшості своїх страв вони використовують лимонну кислоту, оцет або навіть кетчуп. Одна ложка може створити справжнє диво і зробити смак збалансованим. Він та інші підсолоджувачі додають інший відтінок смаку, який може нейтралізувати пряність. 14 жовтня 2018
Спробуйте перебити гострий смак перцю, додавши в їжу пюре зі свіжих томатів, оцет, сік лайма або лимона. Кислоти частково нейтралізують дію капсаїцину – смак страви стане складнішим, але вже не таким гострим.
Найкраще позбутися печіння перцю допомагають: Молоко. Капсаїцин розчинний у жирах, тому розбавляється і вимивається з рота, коли ви п'єте молоко.
Якщо переперчили 7 способів прибрати зайву гостроту з їжі
- Додати більше продуктів
- Додайте цукор
- Приготуйте овочевий салат
- Покладіть молочні продукти
- Зробіть страву кислішою
- Додати злаки або горіхи
- Якщо переперчили м'ясо чи фарш
Oct 19, 2022