Як знизити кислотність у самогоні?

Якщо ж запах вже виражений, можна прогріти брагу до 60оС, щоб пастеризувати все. Потім внести сильний спиртовий штам-кілер наново. Переганяти сумнівну брагу простіше на хорошій колоні ректифікації з мідною царгою і СПН або дистилювати, тонко відбираючи сивуху пором.

Для того, щоб знизити кислотність можна використовувати цукор. Додавши його до брагу, можна знизити надлишковий рівень pH. Як знизити кислотність браги за допомогою харчової соди. Харчова сода може використовуватися для нейтралізації кислот у складі браги.

4,5 ph Показник для цукрової браги Сприятливий показник кислотності до бродіння, повинен перебувати в межах 3,5 – 4,5 ph, якщо рівень буде нижчим, дріжджі втратить активність. Наприкінці бродіння, показник кислотності не повинен перевищувати 7 ph.

loading
×