Як зробити фарш за допомогою занурювального блендера?

Ці прилади є взаємозамінними і мають різний принцип дії. За допомогою м'ясорубки ви отримаєте не пюреподібну масу, а однорідний продукт, що складається із дрібних частинок. Водночас необхідно враховувати, що блендер може не впоратися з багатьма завданнями, які легко виконує м'ясорубка.

Блендер стаціонарного типу оптимально підходить для приготування рідких страв супів, смузі, мусів, соусів, підлив. Крім цього, зрозуміло, у ньому можна подрібнювати та інші інгредієнти – наприклад, м'ясо для котлет, варені овочі для пюре, сир для запіканки або горіхи для випічки.

Для подрібнення м'яса підійде як занурювальний, так і стаціонарний. блендер. Блендер має бути досить потужним, з великою чашею. Перед приготуванням фаршу, м'ясо потрібно нарізати невеликими шматочками та видалити непотрібні прожилки та кістки. Для подрібнення м'ясо найкраще використовувати підморожений продукт.

loading
×