Як зробити ідеальний бургер?

Класичні американські бургери збираються зазвичай так: на нижню частину булочки кладеться лист салату, потім бургер, цибуля, помідори та огірки. Верхня частина булочки змащується кетчупом, гірчицею чи майонезом. Закривають бургер безпосередньо перед тим, як з'їсти.

А цілком бургер збирають у такому порядку: на змащену соусом булочку кладуть гарячу котлету, поверх неї — тонку скибочку сиру, потім — бекон за бажанням. І лише наприкінці — овочі, які мають розташовуватися подалі від гарячої котлети, щоб залишатися свіжими якнайдовше.

Але насправді, щоб бургер не розваливсяйого потрібно просто правильно тримати. Необхідно взяти його великими пальцями та мізинцями за низ булочки, а рештою – за верх. За такої «хватки» вдається уникнути падіння інгредієнтів та зберегти цілісність гамбургера.

loading
×