Як зробити легеню для собаки?

Будемо сушити при температурі 100-120 градусів одну годину. За годину зменшуємо температуру до 50-60 градусів. При цій температурі продовжуємо підсушувати легеню в духовці ще приблизно 3 години. Сушене легке для собаки в результаті у вас має вийти зовні досить хрумким, а всередині трохи м'яким.

Поки що ви нарізаєте легке на шматочки, попередньо розігріваємо духовку. Ставимо режим конвекції (примусової вентиляції) та виставляємо температуру приблизно 100-120 градусів. Якщо у вашій духовці немає режиму конвекції, то просто розігріваєте духовку до 100-120 градусів. Відправляємо лист у духовку.

За поживною цінністю це найбільш порожній для собаки продукт. Якщо дати його собаці у чистому вигляді, з високою ймовірністю шлунок відреагує блюванням. Легкі дають у невеликій кількості та у поєднанні з іншими субпродуктами або м'ясом.

Легкі здатні урізноманітнити раціон вихованця і стати ласощами для нього. Його давати вихованцям не рекомендується, так як продукт є досить жирним, отже, може порушити роботу внутрішніх органів. Те саме стосується і свинячої печінки. Можуть завдати шкоди вихованцю.

loading
×