Як зробити мелясу?

склад Містить до 60% невилучених вуглеводів. На 20-25% складається з води, близько 9% органічних азотистих сполук (переважно амідів), 58-60% залишкових вуглеводів головним чином це сахароза та рафінозу. Крім цього, в склад буряковий меляси входить до 7-10% золи (мінеральних речовин).

Меласса найчастіше застосовується при цілеспрямованому лові коропа та ляща.

Дія бетаїну на рибу Риба реагує на бетаїн за допомогою органів нюху та смакових рецепторів. Навіть сита риба зацікавиться такою апетитною добавкою. Перетравлення та засвоєння їжі прискорюється при поглинанні рибою бетаїну – Особливо при зміні погоди, постійному шумі, в умовах стресових ситуацій.

loading
×