Як зробити сироп для карбонізації пива?

Для приготування сиропу для 23 літрів сусла нам знадобиться, наприклад, 185 г декстрози або 170 г звичайного цукру. Ми рекомендуємо використовувати декстрозу, так як цукор часто привносить бражний, квасний присмак в пиво. 4. Потрібний обсяг декстрози (цукору) потрібно розвести в 500 мл.

Для цього найкраще підходить буряковий цукор. Деякі пивовари використовують його у природному вигляді, хтось бере густий сироп (цукор змішують із водою). При виборі варіанта карбонізації пива цукром можна дотриматися наступних пропорцій: на 1 л пива Достатньо взяти 7 г цукру.

Цукор-пісок Найпростіший тип карбонізації – добавити в пиво цукор. Достатньо 1 чайної ложки (7 г) на 1 літр пива, щоб запустити процес.

Скільки грам декстрози (глюкози) на літр пива потрібно для карбонізації? Обсяг необхідної сировини залежить від сорту варимого пива. Середня оптимальна кількість глюкози для пива складає 9 грамів на 1 літр напою.

loading
×