Як зробити соус для шаурми з кетчупу?

маложирний кефір та сметана – рідкі, відповідно, та соус буде рідким. Додати сухі спеції, зелень (за бажанням), пропущений через прес часник та маринований огірок. Ретельно перемішати інгредієнти. Соус готовий, але я залишаю його на 2-3 години, щоб сухі спеції встигли "розійтися".

Оскільки в кетчупі вже є всі необхідні компоненти, то його розбавляють сметаною у співвідношенні 1:2. Сметану і кетчуп добре перемішують або збивають міксером. На невеликому вогні соус доводять до сотейника майже до кипіння, помішуючи. Соус із кетчупу і сметани готовий.

Українська соус (англ. Russian dressing; дослівний переклад – "російська заправка") – пікантна американська заправка для салатів. Основу соусу складають майонез і кетчуп. Важливим є інгредієнт такої страви американської кухні, як сендвіч «Рубен».

loading
×