Як зробити суп густішим?

Якщо ми додаємо крохмаль у гарячий суп, він його загусне, проковтнувши частину рідини. Щоб не було грудок, спочатку залийте крохмаль не дуже великою кількістю теплої води (або бульйону), добре перемішайте, а потім вилийте суміш у майже вже готовий суп при постійному помішуванні.

Ти варила суп-крем, а він вийшов занадто рідким? Додай трохи натертої картоплі або поріж її дрібно, щоб вона швидше зварилася. При додаванні муки пам'ятай, що їй необхідна тривала термічна обробка.

Класичним загусником є ​​всім відома сметана. Додайте її на фінальних стадіях приготування, після чого дозвольте прокипіти супу 10 хвилин, щоб сметана розчинилася.

loading
×