Як зробити так, щоб шашлик не підгорів?

Шампури слід викладати на мангал щільно. Перші 3-5 хвилин часто перевертайте їх, щоб м'ясо вкрилося скоринкою та зберегло весь сік усередині. Потім обертайте шампури кожні 2-3 хвилини, щоб шашлик не підгорів і просмажився поступово. Через жир, що стікає з м'яса, вугілля може знову розгорітися.

Вода, яка потрапляє на м'ясо в процесі смаження, викликає інтенсивне випаровування, внаслідок чого м'ясо підгорає і нерівномірно прожарюється. Якщо ви потримали м'ясо в маринаді достатньо часу (в ідеалі – всю ніч), то ніщо не завадить йому перетворитися на ніжний. шашлик.

Розповідаємо, як не зіпсувати шашлик

  1. Правильно вибрати м'ясо Що потрапило на грилі смажити не можна. …
  2. Не помилитися з маринадом Не забувайте головне – маринад має наголосити, а не перебити смак м'яса. …
  3. Не переборщити з вугіллям.
  4. Вгадати з часом …
  5. Не випендрюйтесь з вином

May 4, 2018

loading
×