Як зробити троянди з марципану?

Перед роботою з марципаном стіл треба посипати цукровою пудрою. Розкачати на ньому марципанову масу в пласт (розмір більший за діаметр торта, враховуючи його висоту). Потім загорнути марципан на качалку і розгортати на торт. Краї, що звисають, акуратно розправити.

Щоб приклеїти прикрасу з мастики на торт, зволожте потрібну частину поверхні. Частини фігурок, що збираються, можна склеїти яєчним білком. Великі фігурки потрібно робити заздалегідь і дати їм висохнути. Складні та об'ємні квіти після висихання треба зберігати в холодильнику, а приклеювати – незадовго до подачі. торта на стіл.

Масивні мастичні деталі між собою скріплюються яєчним білком чи декоргелем. Ще один варіант використання мастики – Це виготовлення топерів або підкладок під їстівний друк.

loading
×