Як зробити тверді пиріжки м'якими?

Як тверді пиріжки зробити м'якими

  1. Олія вершкове або рослинна без запаху. …
  2. Чистий рушник промокнути водою, добре вичавити і покласти зверху. …
  3. Змішати молоко та воду в пропорції 50 на 50, обмазати готові черстві пиріжки і поставити в духовку за 220 °С на 5 хв.
  4. Поставити готові пиріжки у холодильник на 30 хв.

Feb 17, 2020

Як розм'якшити сухі пиріжки? Досвідчені господині рекомендують суху скоринку змастити шматочком масла. Також можна використовувати тепле молоко або навіть чай, що розведений із водою. Після просочення пиріжки потрібно укутати рушником або помістити в невелику каструлю і щільно закрити кришкою.

Молоком – пом'якшує скоринку. Водою також робить скоринку м'якшою. Після змащування рекомендується накрити випічку чистою тканиною (наприклад, кухонним рушником).

loading
×