Як зробити вазу із Ізомальту?

Якщо планується насипати в вазу з ізомальту для торта ягід, краще використовувати цілі плоди кімнатної температури. Якщо ж планується їх нарізати, краї промакують серветкою. Додатково захистити прикрасу від соку та конденсату можна покривши ягоди глазур'ю, кандурином.

Чекаємо 10-15 хвилин для повного остигання ізомальту. 9. Акуратно, в рукавичках, щоб не залишати слідів, знімаємо килимок з вази. Готово!

More videos on YouTube

  1. Висипаємо ізомальт в сотейник із товстим дном. …
  2. Щоб одержати повністю готову масу, її треба варити до температури приблизно 170 градусів. …
  3. Для льодяників з начинкою заливаємо трохи розчину та укладаємо декор. …
  4. Для льодяників з начинкою звичайно краще фарбувати ізомальт менш насичені кольори.
loading
×