19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як зробити вазу із Ізомальту?
Якщо планується насипати в вазу з ізомальту для торта ягід, краще використовувати цілі плоди кімнатної температури. Якщо ж планується їх нарізати, краї промакують серветкою. Додатково захистити прикрасу від соку та конденсату можна покривши ягоди глазур'ю, кандурином.
Чекаємо 10-15 хвилин для повного остигання ізомальту. 9. Акуратно, в рукавичках, щоб не залишати слідів, знімаємо килимок з вази. Готово!
More videos on YouTube
- Висипаємо ізомальт в сотейник із товстим дном. …
- Щоб одержати повністю готову масу, її треба варити до температури приблизно 170 градусів. …
- Для льодяників з начинкою заливаємо трохи розчину та укладаємо декор. …
- Для льодяників з начинкою звичайно краще фарбувати ізомальт менш насичені кольори.