Як зрозуміти готовність яєчні?

Білок має схопитися, а жовток усередині залишатися рідким. Білок трохи присолити. На цьому етапі яєчня-Глазка готова. Якщо ви хочете, щоб жовток став твердим, то просто накрийте кришкою сковороду і смажте ще 2-3 хвилини.

Як приготувати "Яєчня звичайна" Розбийте яйця і вилийте їх на сковороду, намагаючись не пошкодити жовток. Посоліть до смаку і смажте 2-3 хвилини. Лопаткою акуратно перекладіть яєчню на тарілку та подавайте на стіл.

Отже, вирішити цю проблему допоможе звичайна вода. Достатньо додати кілька ложок холодної або гарячої води в процесі приготування яєчні і продовжити готувати страву під кришкою. Результат: приготування прискорюється, а шанси на підгоряння значно зменшуються.

loading
×