Як зрозуміти що гарбуз солодкий?

У хорошій гарбуза шкірка щільна, але не «дерев'яна». Зрозуміло, на ній не повинно бути тріщин та м'яких місць, темних плям – останні говорять про те, що гарбуз почала гнити. Вибираючи гарбуз, не варто гнатися за гігантськими. У занадто великих плодів, що переросли, м'якоть може бути сухою, водянистою і гірчити.

Колір і шкірка Чим яскравіше, тим солодше. Але в магазині подивитися на м'якуш не можна, тому оцінюйте шкірку. Колір гарбуза може бути різним залежно від сорту. Головне, щоб не було явних ушкоджень та глибоких порізів.

Найсмачніші сорти гарбуза Їдальня – більше солодкаале суворої різниці немає. Навіть кормова іноді має відмінні смакові якості. Декоративні гарбузи – маленькі за розміром, яскраво-жовті та помаранчеві, ними прикрашають інтер'єр.

loading
×