Як зрозуміти, що камамбер готовий?

Запікати камамбер слід за температури від 180 до 200 градусів протягом 13–15, максимум 20 хвилин: все залежить від потужності та режимів вашої духовки. Готовність камамбера можна перевірити, доторкнувшись до верхівки: усередині сир має стати липким та рідким.

Визначити готовність Камамбера можна легким натисканням на його скоринку: якщо сир піддається, трохи проминається, він готовий. 21. Через 4 тижні сир можна їсти. Зберігати загорнутим у папір протягом 2 тижнів у холодильнику.

Найбільшу шкоду людям, які страждають на алергію, може завдати сир з пліснявою. камамбером, Брі, дорблю та інші, пише aif.ru. Такі сири можуть виділяти токсичні речовини. Тому продукт протипоказаний ще й дітям до п'яти років, вагітним та дорослим людям, у яких є проблеми ШКТ.

Корочка Камамбера так само їстівна, як та м'якоть. Не треба зрізати її та викидати. Нехай вас не лякає білий або сірий наліт – це та сама пеніцилінова пліснява, яка за останнє століття врятувала мільйони людей.

loading
×